Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mobil szélvédő javítás Tesco parkoló Gödöllő

2019.06.20

Mobil szélvédő javítás Tesco parkoló Gödöllő

Rövid határidőn belüli szélvédő szerviz Tesco parkoló Gödöllő vonzáskörzetében akár hétvégén, rengeteg tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor nagyon nehezen állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. A legjobb, ha az autó károsodásának felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Tesco parkoló Gödöllő

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben sérül. A kőfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott autóüveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható részeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után következhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül lehetett kiemelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így kiküszöbölve a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Autóüveg csere árak – szélvédőcsere Tesco parkoló Gödöllő

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk. Gyakran kapunk telefont a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő akció Tesco parkoló Gödöllő
 • intelligens szélvédő
 • szélvédő rendelés Tesco parkoló Gödöllő
 • szélvédő védő fólia Tesco parkoló Gödöllő

Sokszor igényelt márkák, szélvédő javítást végzünk:

 • Vectra B szélvédő díszléc
 • Opel Kadett E szélvédő Tesco parkoló Gödöllő
 • Opel Astra G szélvédő alatti műanyag Tesco parkoló Gödöllő
 • Xsara szélvédő Tesco parkoló Gödöllő
 • Peugeot 206 szélvédő méret
 • Clio 3 szélvédő
 • Renault 5 szélvédő
 • Audi 80 szélvédő

 

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden szélvédőre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött! Szélvédőcsere Tesco parkoló Gödöllő Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Tesco parkoló Gödöllő – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője. A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás a cégünk részére. A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás a cégünk részére, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Tesco parkoló Gödöllő: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Tesco parkoló Gödöllő
 • Szélvédő polírozás Tesco parkoló Gödöllő: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Tesco parkoló Gödöllő
 • Szélvédő gravírozás Tesco parkoló Gödöllő: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Tesco parkoló Gödöllő
 • Nanobevonat Tesco parkoló Gödöllő: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Tesco parkoló Gödöllő

Ha a szélvédőjavítás Tesco parkoló Gödöllő területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: akciós autóüveg beszerelés Tesco parkoló Gödöllő Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Tesco parkoló Gödöllő területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő beépítés árakkal.

CASCO-s kavicsfelverődés javítás Tesco parkoló Gödöllő

Garanciával történő, akciós kőfelverődés javítás Tesco parkoló Gödöllő régiójában (+36 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Autó szélvédő javítás Tesco parkoló Gödöllő – praktikus információk

Mindig takarja le a károsodást, hogy ne szennyeződjön! Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg javítása előtt! Színezett autóüveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható! Miért minket érdemes választania az autóüveg megmentésére? 1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyrészt kizárólag jól bevált autóüveget építünk be jól ismert gyártók ragasztói közül, másrészt ne hagyatkozzon szép számmal hirdető kontárokra, akik jócskán áron aluli munkát ígérve sokakat átvernek. Mi csak kitűnő termékekkel dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nyugodtan alhat, nem kevés referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.Szélvédőjavítás Tesco parkoló Gödöllő 2. Hétvégén is végzünk hibaelhárítást, és akár Önhöz is megyünk!Gyors szélvédő javítás Tesco parkoló Gödöllő 3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mert a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a probléma. Gyakran szükségszerűnek látszik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyibe kerül, és kihez fordulhatok lelkiismeretes, gyors és pénztárcabarát megoldásért? Személyautó, busz, kamion, teherautó szélvédő javítása helyszíni kiszállással.Olcsó szélvédő javítás Tesco parkoló Gödöllő Napi szinten kapunk telefont az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédőfólia csík felhelyezése Tesco parkoló Gödöllő
 • szélvédő olcsón Tesco parkoló Gödöllő
 • szélvédő repedés ragasztó Tesco parkoló Gödöllő
 • 3m szélvédő ragasztó Tesco parkoló Gödöllő

Jellemző márkák, szélvédő cserét végzünk:

 

 • Opel Vectra B szélvédő gumi Tesco parkoló Gödöllő
 • Opel Astra F szélvédő mérete
 • Uaz szélvédő
 • Lancia Y szélvédő Tesco parkoló Gödöllő
 • Golf 3 szélvédő
 • Golf 5 szélvédő
 • Trabant 601 szélvédő Tesco parkoló Gödöllő
 • Audi 80 szélvédő

 

SZÉLVÉDŐCSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA Tesco parkoló Gödöllő övezetében!

Villámgyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, repedések orvoslása garanciával, telephelyünkön, Önnél vagy a helyszínen, akár ingyenes kiszállással! Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felpattanó kő olyan kárt okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakembert hívni, mert elhanyagolható a sérülés mértéke. Ha látható rés vagy törés keletkezett a szélvédőn, akkor jobb inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonság első számú szempont, és a problémás autóüveggel inkább ne utazzon tovább! Nem ritka, hogy a szélvédő a kő hatására azonnal megsérül, jól kivehető probléma keletkezik, amit csak helyreállítással vagy autóüveg cserével lehet megszüntetni. Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután meghatároztuk a sérülést, akkor azonnal cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő megmentésére! Ne feledje, ha kocsijáról van szó, érdemes szakavatott szakembert hívnia szélvédő karcolódás javítás Tesco parkoló Gödöllő környékén (06/70 602-6000) történő elvégzéséhez!

Akciós autóüveg beépítés Tesco parkoló Gödöllő

Néhány órán belül elvégzett hátsó szélvédőcsere Tesco parkoló Gödöllő területén akár munkaszüneti napon, több évtizedes tapasztalat, garancia, 30/602 6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó károsodásának megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a kívánatos.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Tesco parkoló Gödöllő

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült autóüveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kiemelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezáltal megelőzve a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet közlekedni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Tesco parkoló Gödöllő

 

Az árakra vonatkozó részletes információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk. Napi szinten kapunk telefont a következő problémákkal kapcsolatban:

 

 • szélvédő beázás
 • szélvédő hibák Tesco parkoló Gödöllő
 • szélvédő kárbejelentő
 • mannol 9804 szélvédő javító szett Tesco parkoló Gödöllő

 

Jellemző modellek, szélvédő cserét végzünk:

 

 • Vectra B szélvédő díszléc Tesco parkoló Gödöllő
 • Opel Astra F szélvédő mérete Tesco parkoló Gödöllő
 • Opel Astra K szélvédő
 • Golf 1 szélvédő
 • 206 szélvédő
 • 407 szélvédő
 • Peugeot 5008 szélvédő Tesco parkoló Gödöllő
 • Maruti 800 szélvédő Tesco parkoló Gödöllő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a jó állapotú kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött! Szélvédőcsere Tesco parkoló Gödöllő Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Tesco parkoló Gödöllő – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője. A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás a cégünk részére. A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás részünkre, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Tesco parkoló Gödöllő: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Tesco parkoló Gödöllő
 • Szélvédő polírozás Tesco parkoló Gödöllő: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Tesco parkoló Gödöllő
 • Szélvédő gravírozás Tesco parkoló Gödöllő: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Tesco parkoló Gödöllő
 • Nano szélvédőbevonat Tesco parkoló Gödöllő: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Tesco parkoló Gödöllő

Ha a szélvédő javítás Tesco parkoló Gödöllő vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: autóbusz szélvédő javítás Tesco parkoló Gödöllő Ne feledje, autóüveg csere Tesco parkoló Gödöllő területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő beépítés árakkal.