Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Megbízható kőfelverődés javítás Tesco Pesti út

2019.05.21

Megbízható kőfelverődés javítás Tesco Pesti út

Professzionális, olcsó kőfelverődés javítás Tesco Pesti út övezetében (36 70 602-6000), azonnal.

Autóüveg javítása Tesco Pesti út – megszívlelendő tanácsok

Először ragassza le a károsodást, hogy ne koszolódjon tovább! Nyári időszakban az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt az autóüveg károsodásának elhárítása előtt! Színezett szélvédő üveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható! Miért minket érdemes választania az autóüveg javítására? 1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Először is kizárólag jól bevált szélvédőt építünk be elismert gyártók szélvédői közül, másrészt ne hagyatkozzon a hangoskodó hozzá nem értő „szakemberekre”, akik olcsó szerelést ígérve számos laikust megvezetnek. Mi kizárólag jó minőségű termékekkel dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nem kell idegeskednie, számos referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert egy évtizede szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Tesco Pesti út
2. Ünnepnap is vállalunk hibaelhárítást, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Tesco Pesti út
3. Velünk pénzt is spórolhat, mert a szélvédőt csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a gond.

Gyakran kiküszöbölhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyibe kerül, és kihez tanácsos fordulni korrekt, villámgyors és potom pénzbe kerülő megoldásért? Személyautó, autóbusz, kamion, teherautó autóüveg javítása a sérülés helyszínén.
Olcsó szélvédő javítás Tesco Pesti út
Napi szinten kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • befagy a szélvédő belülről Tesco Pesti út
 • szélvédő online
 • szélvédő uv fólia
 • szélvédő üvegezés

Sokszor igényelt modellek, szélvédő javítást végzünk:

 

 • Corsa C szélvédő Tesco Pesti út
 • Opel Astra F szélvédő párásodás Tesco Pesti út
 • Opel Astra G szélvédő alatti műanyag
 • 12v szélvédő fűtés
 • Mazda 2 szélvédő
 • Golf 4 szélvédő méret
 • Rover 600 szélvédő
 • Saab 93 szélvédő

 

SZÉLVÉDŐCSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS Tesco Pesti út térségében!

Gyors és profi szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károk, rések orvoslása garanciával, műhelyünkben, az Ön garázsában vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiérkezéssel! Nem ritka eset, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést vált ki, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szakembert hívni, mert elhanyagolható a kár mértéke. Ha látható rés vagy törés alakult ki a szélvédőn, akkor ajánlott inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább ne közlekedjen! Időnként előfordul, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására egyből károsodik, jól kivehető probléma keletkezik, amit csak korrekcióval vagy szélvédő cserével lehet megszüntetni. A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb feladat, hogy miután észrevettük a gondot, akkor időben be kell avatkozni, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő megmentésére! Ne feledje, ha gépjárművéről van szó, tanácsos szakavatott szakembert hívnia szélvédő üveg javítás Tesco Pesti út környékén (06/70 602-6000) való elvégzéséhez!

CASCO-s szélvédőcsere Tesco Pesti út

Rövid határidőn belüli szélvédő gravírozás Tesco Pesti út övezetében akár ünnepnapon, rengeteg tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor nagyon nehézkesen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a célszerű.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Tesco Pesti út

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, bármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült szélvédőt egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kiszerelése után jöhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk kivenni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezáltal kiküszöbölve az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet menni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Tesco Pesti út

 

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk. Gyakran kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 

 • szélvédő fóliázás Tesco Pesti út
 • szélvédő napellenző fólia
 • szélvédő sötétítés árak Tesco Pesti út
 • szélvédő üvegezés

 

Sokszor igényelt modellek, szélvédő cserét vállalunk:

 

 • Opel Vectra B szélvédő keret
 • Opel Astra F szélvédő mérete Tesco Pesti út
 • Iveco szélvédő
 • XC90 szélvédő
 • 308 szélvédő
 • 508 szelvedo
 • Fiat 500 szélvédő Tesco Pesti út
 • Mtz 80 szélvédő Tesco Pesti út

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített szélvédők gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden autóüvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a jó állapotú gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött! Szélvédőcsere Tesco Pesti út Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Tesco Pesti út – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője. A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás részünkre. A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás a cégünk részére, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Tesco Pesti út: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Tesco Pesti út
 • Szélvédő polírozás Tesco Pesti út: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Tesco Pesti út
 • Szélvédő gravírozás Tesco Pesti út: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Tesco Pesti út
 • Nano szélvédőbevonat Tesco Pesti út: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Tesco Pesti út

Ha a szélvédőjavítás Tesco Pesti út területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédős mester Tesco Pesti út Ne feledje, autóüveg csere Tesco Pesti út területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő beépítés árakkal.