Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Helyszíni szélvédő csere Tesco Érd

2019.06.20

Helyszíni szélvédő csere Tesco Érd

Néhány órán belül elvégzett autóüveg cseréje Tesco Érd területén akár munkaszüneti napon, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehezen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Tesco Érd

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés menetét. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható részeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi autóüveg kivétele után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül sikerült kiemelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel megakadályozva a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ezután még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Autóüveg csere árak – autóüveg csere Tesco Érd

 

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk. Napi szinten kapunk telefont az alábbi problémákkal kapcsolatban:

 

 • szélvédő casco Tesco Érd
 • szélvédő online
 • szélvédő repedés
 • szélvédő vásárlás

 

Keresett modellek, szélvédő javítást végzünk:

 

 • Zafira B szélvédő
 • Opel Astra F szélvédő beszerelés Tesco Érd
 • Octavia I szélvédő Tesco Érd
 • Rain-x szélvédő Tesco Érd
 • Golf 3 szélvédő matrica
 • Golf 4 szélvédő méret Tesco Érd
 • Peugeot 607 szélvédő
 • Volvo 850 szélvédő Tesco Érd

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a megfelelő állapotban lévő kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött! Szélvédőcsere Tesco Érd Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Tesco Érd – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője. A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás részünkre. A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás a cégünk részére, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Tesco Érd: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Tesco Érd
 • Szélvédő polírozás Tesco Érd: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Tesco Érd
 • Szélvédő gravírozás Tesco Érd: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Tesco Érd
 • Nanobevonat Tesco Érd: különleges, vízlepergető hatású technológia, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Tesco Érd

Ha a szélvédőjavítás Tesco Érd régiójában érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő repedés javítás Tesco Érd Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Tesco Érd területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő beépítés árakkal.

CASCO-s szélvédő karcolódás javítás Tesco Érd

Professzionális, jutányos árú szélvédő repedés javítás Tesco Érd térségében (+36 70 602 6000), azonnal.

Szélvédőüveg javítás Tesco Érd – praktikus tippek

 

Mindig ragassza le a sérülést, hogy ne kerüljön bele piszok! Nyáron a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő károsodásának elhárítása előtt! Színezett autóüveg hibájának megszüntetése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható! Miért minket érdemes választania a szélvédő javítására? 1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Egyfelől csak márkás szélvédőt helyezünk be bevált gyártók anyagai közül, másrészt ne bízza magát a hangoskodó ál-szakemberekre, akik jutányos szerelést ígérve számos laikust megvezetnek. Mi csak kiváló eszközökkel dolgozunk, és ha minket választ, nyugodtan alhat, nem kevés referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mivel egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.Szélvédőjavítás Tesco Érd 2. Akár szombaton is végzünk szerelést, és akár a helyszínre is megyünk!Gyors szélvédő javítás Tesco Érd 3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mivel a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem orvosolható a gond. A legtöbb esetben elkerülhetetlennek tűnik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez fordulhatok korrekt, villámgyors és megfizethető megoldásért? Személygépjármű, busz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása a sérülés helyszínén.Olcsó szélvédő javítás Tesco Érd Sokszor kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink a következő problémákkal kapcsolatban:

 

 • szélvédő fűtőszál javítás Tesco Érd
 • szélvédő napellenző csík
 • szélvédő ragasztás
 • 3m szélvédő ragasztó Tesco Érd

 

Jellemző típusok, szélvédő javítást vállalunk:

 

 • Opel Combo B szélvédő Tesco Érd
 • Opel Astra F szélvédő mérete
 • S-max szélvédő Tesco Érd
 • Xsara szélvédő
 • Mazda 3 szélvédő
 • Saab 9-3 szélvédő Tesco Érd
 • Trabant 601 szélvédő Tesco Érd
 • Audi 80 szélvédő Tesco Érd

SZÉLVÉDŐ CSERE VALAMINT AUTÓÜVEG JAVÍTÁS Tesco Érd környékén!

Gyors és profi szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, rések kiküszöbölése garanciával, műhelyünkben, Önnél vagy a sérülés helyszínén, akár kiszállási díj nélkül! Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést vált ki, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert minimális a kár kiterjedése. Ha látható hézag vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor jobb inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a sérült autóüveggel inkább ne utazzon tovább! Gyakori eset, hogy az autó ablaka a kőfelverődés hatására egy pillanat alatt megreped, jól kivehető kár keletkezik, amit csak javítással vagy szélvédő cserével lehet eltüntetni. Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb feladat, hogy miután meghatároztuk a rendellenességet, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg javítására! Ne feledje, ha autójáról van szó, érdemes szakavatott szerelőt hívnia autó szélvédő javítás Tesco Érd vonzáskörzetében (06 30 602 6000) történő kivitelezéséhez!

Megbízható szélvédő csere Tesco Érd

Rövid határidőn belüli szélvédős mester kiszállással Tesco Érd környékén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó károsodásának felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Tesco Érd

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés menetét. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült szélvédőt egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezáltal megakadályozva a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ezután még nem lehet közlekedni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Autóüveg csere árak – szélvédőcsere Tesco Érd

 

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő oldalunkon található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk. Gyakran keresnek minket a következő problémákkal kapcsolatban:

 

 • szélvédő fűtőszál javítás Tesco Érd
 • szélvédő polírozó Tesco Érd
 • szélvédő repedés Tesco Érd
 • szélvédő üveg ragasztó Tesco Érd

 

Sokszor igényelt márkák, szélvédő javítást vállalunk:

 

 • szélvédő Audi A4
 • G Astra szélvédő
 • Nissan Qashqai szélvédő ár Tesco Érd
 • Golf V szélvédő Tesco Érd
 • 207 szelvedő Tesco Érd
 • Clio 3 szélvédő
 • Mtz 50 szélvédő Tesco Érd
 • Audi 80 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a jó állapotban lévő gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését! Szélvédőcsere Tesco Érd Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Tesco Érd – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője. A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás a cégünk részére. A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás részünkre, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Tesco Érd: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Tesco Érd
 • Szélvédő polírozás Tesco Érd: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Tesco Érd
 • Szélvédő gravírozás Tesco Érd: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Tesco Érd
 • Nanobevonat Tesco Érd: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Tesco Érd

Ha az autóüveg javítás Tesco Érd területén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: autóüveg javítás Tesco Érd Ne feledje, autóüveg csere Tesco Érd területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő csere árakkal.