Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Helyszíni kőfelverődés javítás Tesco parkoló Dunaharaszti

2019.05.21

Helyszíni kőfelverődés javítás Tesco parkoló Dunaharaszti

Mobil, akciós szélvédő üveg javítás Tesco parkoló Dunaharaszti régiójában (06/70 602-6000), akár 1 órán belül.

Kőfelverődés javítás Tesco parkoló Dunaharaszti – praktikus tippek

Minden esetben takarja le a kár helyét, hogy ne koszolódjon tovább! Nyári időszakban az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt az autóüveg szerelése előtt! Színezett szélvédő szerelése is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható! Miért minket válasszon az autóüveg megmentésére? 1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Először is csak minőségi szélvédő üveget helyezünk be elismert gyártók szélvédői közül, másrészt ne bízza magát a piacon jelen lévő kontárokra, akik jutányos javítást ígérve sok embert becsapnak. Mi csakis kiváló termékekkel dolgozunk, és ha minket bíz meg a hiba elhárításával, nyugodt lehet, nem kevés referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, mivel egy évtizede szerelünk szélvédőket.Szélvédőjavítás Tesco parkoló Dunaharaszti

2. Akár szombaton is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár a helyszínre is megyünk!Gyors szélvédő javítás Tesco parkoló Dunaharaszti

3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mert a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a sérülés.

A legtöbb esetben szükségszerűnek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyit kell fizetni érte, és kihez tanácsos fordulni korrekt, villámgyors és megfizethető megoldásért? Gépkocsi, busz, kamion, teherautó szélvédő javítása a helyszínen.Olcsó szélvédő javítás Tesco parkoló Dunaharaszti

Gyakran keresnek minket a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő gumi javítás Tesco parkoló Dunaharaszti
 • szélvédő gumi feszítő Tesco parkoló Dunaharaszti
 • szélvédő repedés javító készlet
 • 3m szélvédő ragasztó Tesco parkoló Dunaharaszti

Jellemző márkák, szélvédő cserét végzünk:

 

 • Corsa C szélvédő
 • Mazda 323 F szélvédő Tesco parkoló Dunaharaszti
 • Opel Astra G szélvédő alatti műanyag
 • W211 szélvédő
 • 207 szelvedő
 • 407 szélvédő
 • Renault 5 szélvédő
 • szelvedo Peugeot 807 Tesco parkoló Dunaharaszti

 

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA Tesco parkoló Dunaharaszti vonzáskörzetében!

Villámgyors és profi szélvédő javítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott sérülések, repedések kiküszöbölése garanciával, telephelyünkön, otthonában vagy a helyszínen, akár ingyenes kiszállással! Megesik, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát idéz elő, amelyet azonnal el kell látni. Szerencsés esetben, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert szóra sem érdemes a probléma nagysága. Ha látható rés vagy törés jött létre a szélvédőn, akkor tanácsos inkább mesterembert hívni, mert a biztonságos közlekedés elsődleges prioritású, és a problémás szélvédővel inkább ne utazzon tovább! Sokszor megtörténik, hogy az autóüveg a kőfelverődés hatására azonnal megreped, látható sérülés keletkezik, amit csak korrekcióval vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni. Az autóüveg sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután észleltük a problémát, akkor időben meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg megmentésére! Jusson eszébe, ha autójáról van szó, érdemes megbízható szakembert megbíznia kavicsfelverődés javítás Tesco parkoló Dunaharaszti vonzáskörzetében (06 70 602 6000) történő végrehajtásához!

Professzionális szélvédőcsere Tesco parkoló Dunaharaszti

Akár azonnali autóüveg cseréje Tesco parkoló Dunaharaszti övezetében akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a célszerű.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Tesco parkoló Dunaharaszti

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan rongálódik. A kőfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott szélvédőt egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen tudtuk kiemelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel kiküszöbölve az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet menni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Tesco parkoló Dunaharaszti

 

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk. Gyakran jönnek hívások az ügyfelektől a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 

 

Sokszor igényelt márkák, szélvédő cserét végzünk:

 

 • szélvédő Audi A4
 • G Astra szélvédő Tesco parkoló Dunaharaszti
 • Opel Astra J szélvédő
 • W124 szélvédő Tesco parkoló Dunaharaszti
 • Megane 2 szélvédő Tesco parkoló Dunaharaszti
 • Golf 4 szélvédő matrica Tesco parkoló Dunaharaszti
 • Mazda mx 5 szélvédő Tesco parkoló Dunaharaszti
 • Mtz 80 szélvédő Tesco parkoló Dunaharaszti

Garanciális kérdések

 • A részünkről felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését! Szélvédőcsere Tesco parkoló Dunaharaszti Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Tesco parkoló Dunaharaszti – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője. A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás részünkre. A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás a cégünk részére, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Tesco parkoló Dunaharaszti: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Tesco parkoló Dunaharaszti
 • Szélvédő polírozás Tesco parkoló Dunaharaszti: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Tesco parkoló Dunaharaszti
 • Szélvédő gravírozás Tesco parkoló Dunaharaszti: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Tesco parkoló Dunaharaszti
 • Nanobevonat Tesco parkoló Dunaharaszti: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Tesco parkoló Dunaharaszti

Ha a szélvédő javítás Tesco parkoló Dunaharaszti területén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: autóüveg javítás Tesco parkoló Dunaharaszti Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Tesco parkoló Dunaharaszti területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.