Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

CASCO-s szélvédő kavicsfelverődés javítás Gödöllő Tesco

2019.05.27

CASCO-s szélvédő kavicsfelverődés javítás Gödöllő Tesco

Garanciális, jutányos árú szélvédő karcolódás javítás Gödöllő Tesco területén (06 70 602 6000), azonnal.

Szélvédő repedés javítás Gödöllő Tesco – gyakorlati tudnivalók

Először takarja le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább! Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő üveg hibájának megszüntetése előtt! Színezett autóüveg javítása is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!
Miért minket érdemes választania az autóüveg ép állapotba hozására?
1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Először is kizárólag minőségi autóüveget helyezünk be minőségi gyártók termékei közül, másrészt ne hagyatkozzon szép számmal hirdető nem hozzáértő szerelőkre, akik jutányos szerelést ígérve számos laikust megvezetnek. Mi kizárólag kitűnő szerszámokkal dolgozunk, és ha minket választ, nyugodtan alhat, nem kevés referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, mivel régóta űzzük ezt a mesterséget.
Szélvédőjavítás Gödöllő Tesco
2. Akár szombaton is végzünk szerelést, és akár a helyszínre is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Gödöllő Tesco
3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mivel a szélvédő üveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a rendellenesség.

Gyakran kiküszöbölhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mik a költségei, és kit bízhatok meg vele tisztességes, gyors és olcsó megoldásért? Személyautó, autóbusz, kamion, teherautó szélvédő javítása akár a helyszínen is.
Olcsó szélvédő javítás Gödöllő Tesco
Napi szinten kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő gumi ragasztás Gödöllő Tesco
 • szélvédő keret
 • szélvédő repedés javítás
 • 3m szélvédő ragasztó Gödöllő Tesco

Sokszor igényelt modellek, szélvédő javítást végzünk:

 

 • Vectra B szélvédő díszléc Gödöllő Tesco
 • Opel Astra F szélvédő mérete Gödöllő Tesco
 • S-max szélvédő
 • Octavia 1 szélvédő
 • 307 szélvédő Gödöllő Tesco
 • Peugeot 405 szélvédő
 • Mtz 50 szélvédő Gödöllő Tesco
 • 7 szélvédő

 

AUTÓÜVEG CSERE VALAMINT KŐFELVERŐDÉS JAVÍTÁS Gödöllő Tesco régiójában!

Villámgyors és szakszerű szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károk, hézagok elhárítása garanciával, telephelyünkön, otthonában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár kiszállási díj nélkül! Nem ritka eset, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést idéz elő, amelyet orvosolni kell. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert minimális a probléma nagysága. Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés keletkezett a szélvédőn, akkor ne habozzon inkább mesterembert hívni, mert a biztonság mindennél fontosabb, és a sérült szélvédővel inkább ne közlekedjen! Időnként előfordul, hogy az autóüveg a kő hatására egyből megsérül, látható probléma keletkezik, amit csak korrekcióval vagy autóüveg cserével lehet eltüntetni. A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető feladat, hogy miután észleltük a sérülést, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédőüveg javítására! Ne feledje, ha autójáról van szó, tanácsos megbízhatóan dolgozó szakembert hívnia szélvédő üveg javítás Gödöllő Tesco régiójában (06 70 602 6000) történő végrehajtásához!

Megbízható szélvédő csere Gödöllő Tesco

Néhány órán belül elvégzett szélvédős mester kiszállással Gödöllő Tesco vonzáskörzetében akár munkaszüneti napon, rengeteg tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehézkesen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Gödöllő Tesco

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható részeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kiszerelése után jöhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kivenni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így megakadályozva a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Gödöllő Tesco

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk. Sokszor keresnek minket a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő beázás Gödöllő Tesco
 • szélvédő nano bevonat Gödöllő Tesco
 • szélvédő repedés ragasztó Gödöllő Tesco
 • szélvédő üveg árak Gödöllő Tesco

Sokszor igényelt típusok, szélvédő cserét vállalunk:

 

 • Opel Combo B szélvédő
 • Opel Kadett E szélvédő
 • Wagon R szélvédő
 • Octavia 1 szélvédő Gödöllő Tesco
 • Renault Clio 1 szélvédő Gödöllő Tesco
 • VW Golf 4 szélvédő ár
 • BMW 5 szélvédő Gödöllő Tesco
 • Audi 80 szélvédő Gödöllő Tesco

 

Garanciális kérdések

 • A részünkről beépített szélvédők gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött! Szélvédőcsere Gödöllő Tesco Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Gödöllő Tesco – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője. A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás részünkre. A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás részünkre, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Gödöllő Tesco: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk.
  A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Gödöllő Tesco
 • Szélvédő polírozás Gödöllő Tesco: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ.
  Szélvédőpolirozás Gödöllő Tesco
 • Szélvédő gravírozás Gödöllő Tesco: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést.
  Szélvédőgravírozás Gödöllő Tesco
 • Nano szélvédőbevonat Gödöllő Tesco: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is.
  Nanobevonat Gödöllő Tesco


Ha a kőfelverődés javítás Gödöllő Tesco övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő javító műhely Gödöllő Tesco
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Gödöllő Tesco területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható autóüveg beszerelés árakkal.