Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Akciós szélvédő szerviz Tesco Budaörs

2019.05.21

Akciós szélvédő szerviz Tesco Budaörs

Professzionális, olcsó autóüveg javítás Tesco Budaörs területén (06 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Kőfelverődés javítás Tesco Budaörs – praktikus tanácsok

Mindig takarja le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább! Nyáron az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő üveg károsodásának elhárítása előtt! Színezett autóüveg károsodásának elhárítása is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható! Miért minket válasszon az autóüveg helyreállítására? 1. A leglényegesebb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt csak jó minőségű szélvédőt helyezünk be jól ismert gyártók szélvédői közül, másrészt ne bízza magát szép számmal hirdető kontárokra, akik jutányos javítást ígérve sok embert becsapnak. Mi kizárólag jó minőségű termékekkel dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nem kell idegeskednie, számos referenciával bírunk a szélvédő javítás és csere területén, mivel régóta űzzük ezt a mesterséget.Szélvédőjavítás Tesco Budaörs 2. Akár szombaton is vállalunk hibaelhárítást, és akár a helyszínre is megyünk!Gyors szélvédő javítás Tesco Budaörs 3. Velünk pénzt is spórolhat, tekintve, hogy a szélvédő üveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem hárítható el a sérülés. Gyakran elkerülhetetlennek látszik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez fordulhatok tisztességes, gyors és megfizethető megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, teherautó autóüveg javítása akár a helyszínen is.Olcsó szélvédő javítás Tesco Budaörs Napi szinten kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő beázás Tesco Budaörs
 • szélvédő hővédő fólia
 • szélvédő polír Tesco Budaörs
 • szélvédőüveg javítás Tesco Budaörs

Keresett márkák, szélvédő javítást vállalunk:

 

 • Opel Combo B szélvédő
 • Opel Corsa D szélvédő méret Tesco Budaörs
 • Q5 szélvédő Tesco Budaörs
 • Skoda yeti szélvédő Tesco Budaörs
 • Golf 3 szélvédő
 • Clio 3 szélvédő Tesco Budaörs
 • Mazda 626 szélvédő
 • Golf 7 szélvédő Tesco Budaörs

 

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT SZÉLVÉDŐ REPEDÉS JAVÍTÁS Tesco Budaörs vonzáskörzetében!

Gyors és professzionális szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károsodások, repedések kiküszöbölése garanciával, műhelyünkben, az Ön garázsában vagy a helyszínen, akár ingyenes kiszállással! Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt vált ki, amelyet azonnal el kell látni. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert nagyon kicsi a probléma mértéke. Ha látható repedés vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor ne habozzon inkább mesterembert hívni, mert a biztonság elsődleges prioritású, és a problémás szélvédővel inkább nem érdemes kockáztatni! Sokszor megtörténik, hogy az autó ablaka a kőfelverődés hatására egyből megsérül, szemmel látható sérülés keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy autóüveg cserével lehet megszüntetni. A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető dolog, hogy miután megállapítottuk a problémát, akkor időben be kell avatkozni, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő javítására! Ha ránk hallgat, ha kocsijáról van szó, érdemes jól képesített szakembert hívnia szélvédő karcolódás javítás Tesco Budaörs térségében (06 30 602 6000) történő végrehajtásához!

Professzionális autóüveg csere Tesco Budaörs

Néhány órán belül elvégzett szélvédőcsere Tesco Budaörs környékén akár ünnepnapon, több évtizedes tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehézkesen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Tesco Budaörs

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan rongálódik. A kavicsfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül sikerült kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy gonddal választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így megakadályozva az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet menni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Tesco Budaörs

 

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk. Sokszor kapunk telefont a következő problémákkal kapcsolatban:

 

 • repedés a szélvédőn
 • szélvédő páramentesítés Tesco Budaörs
 • szélvédő repedés javítás Tesco Budaörs
 • szélvédő védő fólia Tesco Budaörs

 

Sokszor igényelt modellek, szélvédő javítást vállalunk:

 

 • szélvédő Audi A4 Tesco Budaörs
 • Opel Combo C szélvédő Tesco Budaörs
 • Iveco szélvédő Tesco Budaörs
 • Skoda yeti szélvédő
 • Prius 2 szélvédő Tesco Budaörs
 • Golf 4 szélvédő matrica
 • Mazda 626 szélvédő
 • Audi 80 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotú kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött! Szélvédőcsere Tesco Budaörs Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Tesco Budaörs – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője. A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás a cégünk részére. A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás a cégünk részére, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Tesco Budaörs: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Tesco Budaörs
 • Szélvédő polírozás Tesco Budaörs: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Tesco Budaörs
 • Szélvédő gravírozás Tesco Budaörs: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Tesco Budaörs
 • Nano szélvédőbevonat Tesco Budaörs: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Tesco Budaörs

Ha a kőfelverődés javítás Tesco Budaörs területén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő repedés javítás Tesco Budaörs Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Tesco Budaörs területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő beépítés árakkal.